torsdag den 8. marts 2012

Hvalpene 7½ uge og på vej til nye hjem

Ja, så synger det på sidste vers med hvalpene. Om 4 dage, helt nøjagtigt på mandag,
d. 12. marts 2012 skal 2 af dem hjem til nye mennesker. Det er Tornerose, som skal hedde Wilma. Hun skal til Vejle. Frederik, som skal hedde Pluto, skal til Bagsværd. Den sidste, Pippilangstrømpe, som hedder Frida, skal vi selv beholde. Det bliver en sorgens dag, at skulle af med de hvalpe, som man har set Candi opfostre så godt og kærligt, men også fortalt dem, når noget ikke var rigtigt. Vi er jo kommet til at holde uendeligt meget af dem. Vi ved godt, at det er sådan man skal gøre, altså at hvalpene skal skifte hjem, men det er bare svært. Vi håber og regner med ( og sådan ser det bestemt også ud), at de begge får et godt, kærligt og langt hundeliv.
Nåh, nu til det positive.
De er i hvert fald ikke bange for at prøve nyt mad. De er blevet introduceret for ris med gulerødder og broccoli med frikadeller og hvalpemad. Se det er guf for hvalpe. De har smagt gulerødder i stave, æbler i stave, bananer i skiver samt ost. Det er heller ikke noget en beagle vrænger på næsen af.      
Pattehyggetår


De får nok alle 3 en kold tyrker på tirsdag, når der bliver lukket for diegivningen fra Candis side. Så de må nyde det de sidste par dage. Candi har også været rigtig sød til at lægge sig ned og die dem, selvom det har gjort ondt på hende. Nu er hvalpene også blevet så store, at de ikke mere behøver at få modermælk, men det er da rigtig hyggeligt kan man se på dem. De nyder samværet med hinanden og Candi.

Nu er de jo begyndt at komme ud i haven og forette deres nødtørft. Det klarer de også fint. Her til eftermiddag var de ude i solen i ca. 1 time. Det var så 5. gang i dag, de var ude.
Det er et helt eldorado for dem at komme ud i haven og spurte rundt og æde græs og grene, hoppe og springe rundt samt undersøge alt.

Hyggestund i og ved kassen

De er bestemt ingen englebasser. Kan de komme afsted med det, bider de da gerne i hinandens haler, ja de trækker såmænd hinanden gennem stuen i halen, selvfølgelig under høj skrigen og skrålen. Når de så kommer ind i kravlegården igen lægger Frederik og Tornerose sig ret hurtigt til at sove. Pippi skal lige først rundt og tjekke det hele og så begynder den at hyle og pibe. Så må vi tage den op og prøve at berolige den. Når så endelig den er faldet til ro bliver den lagt ind i kassen til sine store søskende. Så går der et par timer, og så vågner de 2 første. Så piber de og hyler, og så må de op. Når så alle 3 er vågne, så skal der laves mad og ud i haven og tisse.
I mandags var de alle 4 til dyrlæge. Alle var sunde og raske og de fik deres første vaccination, UDEN at sige det mindste kny. Så skal de bare genvaccineres om 4 uger.
Tirsdag blev de chippet. Der hylede de alle i ca. 5 sek. og så var det glemt. Så nu er de klar til at komme til udlandet.

Det er sjovt at se, hvor forskellige deres temperamenter er.
Tornerose som jo er den ældste er helt bestemt også den, der bestemmer. Den er lidt vild og meget legesyg og vil meget gerne bide både mor og søskende. Når man tager den op, er det den mest stille og rolige hund, som nyder at blive kælet og aet. Den kvitterer gerne med at slikke en.

Det er mig den første


Frederik kan også godt lide at bide og er også meget legesyg. Den er også from som et lam når den bliver taget op, og nyder i fulde drag også at blive kælet og aet. Den kvitterer også gerne med at slikke en.
Jeg er gået op på det første trappetrin
Pippi derimod elsker også at lege med sine søskende, men den kan bedst lide at gå stille og roligt rundt og undersøge ting. Den er heller ikke indblandet i så meget bideri som de 2 andre. Det er nok snarere Pippi der bliver bidt, hvor hun så forsvarer sig overfor de andre. Den er til gengæld vild når vi tager den op og vil kæle den. Den vil ned igen og undersøge videre. Den ligner en, hvor dens liv er for kort til kæl. Det håber vi så inderligt at det kommer, vi vil da gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få den så rolig som mulig i vores hænder.

Lad bare de andre spise først

På tirsdag, når vi kun har Frida tilbage, så skal Candi endelig ud og gå efter 9 ugers pause.
Så skal den ud og have sin sædvanlige tur på 1½ time sammen med alle dens venner. Deriblandt er der 2 beaglehvalpe på 11 mdr. Det bliver sjovt at se, om Candi har forandret sig overfor de andre hunde, nu den er blevet mor. Vi skal også ud at prøve at gå tur med Frida, men selvfølgelig ikke så langt. De skal have ture både hver for sig og sammen.

Tornerose vejer  2815 g
Frederik vejer     2590 g
Pippi vejer          3796 g

1 kommentar:

 1. Jeg kommer til at savne tronerose og Frederik
  :´(
  De er sku så dejlige, nu har de bare at være søde deres nye forældre ellers skal jeg nok komme efter dem. De 2 var de kærligste af dem alle 3 og nu er de allerede væk på mandag. ØV,, altså ...syntes stadig bare at I skulle havde beholdt dem alle. For de er total lækre og jeg kommer til at savne dem så forfærdeligt...
  Elsker Jer små vovser og I vil altså være i mit hjerte <3
  Knus mig

  SvarSlet

Hejsa :)
Det gør mig så glad, at få en kommentar med på vejen. Jeg elsker at læse dem alle og sætter stor pris på, at du tager dig tiden til at skrive dem.
Knus Annette