lørdag den 4. februar 2012

Så har alle 3 hvalpe fået øjne

Endelig.
31-1-12 så havde de alle fået øjne. Først fik den lille han øjne, så kom mini Candi og til sidst sugemallen. Øjnene er matblå og skifter om ca. en uge til brune. De kan vist kun fokucere endnu, men når de har skiftet øjenfarve så går den grå hinde af, og de skulle begynde at se ordentligt. Nu har vi også åbnet for "barselsbesøg", så folk kan komme og kigge på de 3 vidundere, for det er de virkelig. De vokser stødt og roligt. D.v.s. at den store sugemalle tager mest på. Den vejer nu 1300 g. Mini Candi vejer 1048 g og hannen vejer
754 g. 
Tirsdag, d. 31-1 var Gitte, Christine og Casper på besøg for 1.gang siden vi har fået hvalpe. De faldt også i svime over hvalpene, men hvem kan også stå for sådanne kære små dyr?

                                    

Onsdag, d. 1-2 var Tina med familie her. Også de syntes, at de var aldeles bedårende. 

       


 Candi opfører sig indimellem en smule mærkeligt. Så vil den spise, så vil den ikke. Så vil den drikke, så vil den ikke. Så farer den rundt i hele huset og lægger sig alle mulige steder. Før den gør det, går den altid lige hen og tjekker hvalpene om de nu er rene og har det godt, for så kan den jo godt gå fra dem. Om natten er den også begyndt at gå lidt fra dem, men hele tiden er den opmærksom på, om de piber eller ej.
De er nu begyndt at prøve at rejse sig op på bagbenene og prøver på at gå, men de falder stadig ned og ligner mest af alt Bambi på glatis. Men det kommer nok snart.
I morges opdagede vi, at sugemallen og mini Candi er begyndt at få tænder. Den lille han har endnu ingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hejsa :)
Det gør mig så glad, at få en kommentar med på vejen. Jeg elsker at læse dem alle og sætter stor pris på, at du tager dig tiden til at skrive dem.
Knus Annette